Virtual reality workshops in Van der Togt

AMSTELVEEN – In Museum Jan van der Togt zijn er op zaterdag 25 mei om 13.30 en 15.00 uur gratis virtual reality workshops. Een workshop duurt circa 45 minuten.

Bij de huidige tentoonstelling ‘Almost Unreal – Willem van Veldhuizen’ is een VR-beleving ontwikkeld door Organism Studios. Met de VR-bril op, stap je in een schilderij van Willem van Veldhuizen en waan je je in een andere realiteit. De ontwikkelaars van deze unieke educatieve tool, nemen de deelnemers van de workshop mee in het onderdeel interactie binnen VR. Om de beurt kunnen bezoekers met virtuele bouwblokken constructies maken en verschillende interacties toevoegen. De rest van het publiek kan alles wat er op de bril te zien is op een beeldscherm volgen.

De virtual reality workshops zijn onderdeel van 24H Amstelveen. Aanmelden voor een workshop: info@jvdtogt.nl.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE  Amstelveen. Tel.: (020) 641 57 54. www.jvdtogt.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur