Voorverkoop nieuw theaterseizoen schouwburg zaterdag van start

AMSTELVEEN – Zit u er al klaar voor? Het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Amstelveen staat weer online! U heeft de keuze uit ruim 275 theatervoorstellingen met topcabaretiers als Pieter Derks en Plien & Bianca, prachtig toneel met o.a. Jelka van Houten en Susan Visser in DE VERLEIDERS FEMALE en Tsjitske Reidinga en Mark Rietman in Dangerous Liaisons. De Nederlandse Reisopera komt langs met een intieme pocketversie van Tsjaikovski’s Jevgeni Onjegin en Theater Rotterdam komt met een nieuw uitbundig jeugdtheaterfeest Repelsteeltje en de blinde prinses (8+).
Zaterdag 11 mei om 10.00 uur start de online voorverkoop.

Voordelen vroegboekers
Tijdens de voorverkoop, die duurt van 11 t/m 31 mei 2019, krijgt u 10% vroegboekkorting op een groot aantal voorstellingen. Natuurlijk heeft u in de voorverkoop de keuze uit de beste plaatsen én verrast de schouwburg u tijdens het seizoen met speciale acties voor vroegboekers.