Weer meer kaarten verkocht bij start voorverkoop Schouwburg

AMSTELVEEN – Het nieuwe theaterprogramma van Schouwburg Amstelveen blijkt in de smaak te vallen bij het publiek. Zaterdag 11 mei ging de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start en met bijna 30.000 verkochte kaarten zijn er weer meer kaarten verkocht dan vorig jaar bij de start van de kaartverkoop. Zoals gebruikelijk is vooral voor cabaret de belangstelling groot maar ook de rest van de programmering lijkt in de smaak te vallen.

Voor de koplopers in het cabaret, Najib Amhali en Daniël Arends, is het de Schouwburg gelukt om extra voorstellingen te boeken. Najib Amhali speelt een extra voorstelling van Waar was ik? op donderdag 26 september en Daniël Arends komt terug met Meer van hetzelfde (deel 1) op donderdag 9 januari.

Andere hardlopers in het cabaretgenre zijn Pieter Derks, Rundfunk, Yentl en de Boer en Dolf Jansen. Ook andere voorstellingen en concerten doen het goed. Wie bij het concert van Queen the Music, Giovanca honours Diana Ross, Tania Kross of Ruth Jacott wil zijn moet er snel bij zijn. Ook kaarten voor de show van de bekende stylist Fred van Leer en de nieuwe revue Showponies van Alex Klaasen gaan hard. Anne Wil Blankers voert de toneeldivisie aan samen met de nieuwe klucht Herrie in de Keuken van Jon van Eerd. Jandino scoort goed met Judeska in een nieuwe komedie en rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse schotelen in de komedie Zin een bonte stoet personages ten tonele.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt nog t/m 31 mei. Bekijk het volledige programma op www.schouwburgamstelveen.nl.