WINACTIE: Sabrina Starke vrijdag 24 mei in P60

 Singer-songwriter Sabrina Starke komt op vrijdag 24 mei terug naar Amstelveen met een nieuwe show. En ze maakt het persoonlijk. Met songs die levenslessen zijn over zelfliefde en de complexiteit van de wereld waar we in leven. Al sinds haar debuutalbum ‘Yellow Brick Road’ (2008) brengt de in Suriname geboren zangeres muziek die raakt en tot nadenken zet. Met haar ijzersterke band switcht ze met gemak tussen de soul, hip hop en folk. Met dromerige en dansbare, groovy vibes zet de van oorsprong reggaezangeres de toon. De show staat in het teken van haar vorig jaar uitgebrachte album ‘Underneath the Surface’, maar haar eerdere werk heeft ze met verrassende nieuwe arrangementen verwerkt in de show.

De avond wordt geopend door de veelbelovende Paa Kofi. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen, en daarbij maakt hij gretig gebruik van verschillende stijlen: soul, jazz, blues en reggae. De in Ghana geboren muzikant heeft een eigen, unieke manier van schrijven én optreden, waarin poëzie een belangrijke rol speelt. Alhoewel hij een relatieve nieuwkomer is in het genre doet hij allerminst onder voor de meer gevestigde artiesten.

Vrijdag 24 mei, aanvang 20.30 uur. Zaal open vanaf 20.00 uur. Meer informatie: P60

RTVA geeft in samenwerking met P60 via Facebook twee maal twee kaartjes weg voor dit concert. Kijk op de RTVA Facebook pagina hoe je de kaartjes kunt winnen.