Zondag kofferbakmarkt aan Ouderkerkerplas

AMSTELLAND – Voor het vijfde jaar worden er kofferbakmarkten aan de Ouderkerkerplas georganiseerd. Zondag 2 juni is de eerstvolgende kofferbakmarkt. De markt biedt plek aan ruim 85 grondplaatsen en 60 marktkramen met ruime parkeergelegenheid.

Naast de markt is er ook ruimte voor recreatie aan de Ouderkerkerplas. Aan de inwendige mens is ook gedacht en bij de stalletjes is er eten en drinken verkrijgbaar. Kinderen kunnen spelen op het kunstmatige strandje of op de speelrekken.

Van 9.00 uur tot 16.00 uur. Ouderkerkerplas, Binnenweg 19, 1191 AA Ouderkerk aan de Amstel. Overige data kofferbakmarkten Ouderkerkerplas: 14 juli, 11 augustus (op deze datum stellen ook amateurkunstenaars hun werk tentoon) en de laatste op 22 september 2019.

Meer informatie en inschrijven voor deelname: mico-event.nl