Zeven aanhoudingen na diefstal telecomwinkel Stadsplein (update)

  Op het Stadsplein zijn zaterdagavond zeven aanhoudingen verricht bij een telecomwinkel. Dat gebeurde iets voor elf uur. Op beeld is te zien hoe enkele verdachten voor de winkel zijn gesommeerd op de grond te liggen. Ook zijn er drie luxe auto’s en een taxi in beslag genomen.

Update: Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een uit de hand gelopen diefstal, waarbij enkele verdachten door het personeel zijn vastgehouden. Op maandagochtend zaten er nog twee verdachten in hechtenis, de rest is vrijgelaten. Bij de actie is niemand gewond geraakt.

Ook aan de achteringang van de winkel aan de Meander en in het Meanderpark is uitgebreid onderzoek verricht. Daarbij is ook een speurhond ingezet. Een gedeelte van het Stadsplein is tot ver in de nacht afgezet geweest, terwijl een team van forensische opsporing onderzoek heeft gedaan in en rond het pand.

Artikel laatst bijgewerkt op 1/7 12:21. Foto: RTVA