Al vijfduizend Urbanusrepen verkocht voor wederopbouw kerk

AMSTELVEEN – De eerste vijfduizend Sint Urbanus Chocoladerepen voor de wederopbouw van de Bovenkerkse kerk zijn verkocht. “Wij zijn zeer verrast dat we met al de vrijwilligers deze mijlpaal nu al bereikt hebben. Dat geeft ons zoveel vertrouwen dat we nog een tweede serie van vijfduizend repen hebben besteld,” aldus Chris van den Helder, een van de initiatiefnemers van de actie.

Hij vervolgt: “Dit is alleen mogelijk door de medewerking van onze sponsors die de Bovenkerkse Urbanus willen helpen met de wederopbouw. Door alle acties is er gelukkig al ruim 200.000 euro bijeengebracht.”

Zaterdag 22 juni  zijn er twee extra verkooppunten van de St. Urbanus Chocoladerepen: bij de open torendag van de Urbanuskerk van tien uur tot vier uur en bij voetbalvereniging  RODA 23 op het horecavoetbaltoernooi van elf uur tot vijf uur.

Meer informatie over de actie: chocolade@helponsuitdebrand.com