Beestachtig optreden leerlingen OBS De Zwaluw

AMSTELVEEN – Het laatste schoolbrede project dit schooljaar van OBS De Zwaluw uit Nes aan de Amstel stond in het teken van dieren.

Een aantal weken is er in alle groepen op allerlei manieren over dit onderwerp gewerkt. Ook de gewone vakken zoals rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis en taal stonden in het thema van de dieren.

Als afsluiting van het project gaven de kinderen een beestachtig goed optreden in de feesttent. Dit optreden vormde tevens de start van het Nesser dorpsfeest dat afgelopen weekend werd gehouden. De kinderen kregen gedurende de dag workshops in zang, dans en percussie gebaseerd op een dier. Zo kregen de ouders een prachtig optreden te zien van onder andere panters, apen, flamingo’s en tijgers. Het publiek mocht zelf ook mee doen met en zo werd het een vrolijke beestenbende in de feesttent.