Culinaire weekendtip: Foodtruck Festival in Uithoorn

UITHOORN – Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food strijkt tijdens het Pinksterweekend op 9 en 10 juni neer in Uithoorn. Twintig Foodtruckers maken de meest heerlijke gerechten klaar. Het Evenemententerrein Legmeer West is tijdens Pinksteren één groot openluchtrestaurant.

Het is een Festival met een informele en knusse sfeer. Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Geniet van gerechten uit verschillende werelddelen. Van Mexicaanse bbq worstjes tot Spaanse churros, van Franse wijnen tot Indonesisch Streetfood. En uiteraard Nederlandse paling, zalm en tosti’s en Italiaans ijs en cappuccino. Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is volop te vinden.

Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food op 9 en 10 juni van 12:00 tot 20:00 uur. Evenemententerrein Legmeer West in Uithoorn. Entree is gratis.
Meer informatie: Bruisend

(foto truck door Menno de Jong via Pixabay)