Eerste editie van Ibiza Village doet het goed bij Amstelvener

AMSTELVEEN – Het Ibiza Village in het Oude Dorp kon vrijdagavond rekenen op een grote groep bezoekers. De midzomernachtmarkt werd voor de eerste keer georganiseerd en had kraampjes, live muziek, en exotisch eten en drinken.

De sfeer was goed, mede door de zomerzon die tot laat bleef schijnen. Rond 23:00 kwam het feest ten einde.

De markt werd georganiseerd door Direct Events in samenwerking met de ondernemersvereniging van het Oude Dorp (BIZ). Bestuurslid Jessica Snoek legt uit dat deze markt nog maar een voorproefje is. “Na de Jazz in het Dorp en de Kerstsamenzang hadden we toch wel een soort van zomerfestival in gedachte. Deze eerste keer pakt goed uit, en volgend jaar willen we zelfs een groot festival in het hele Oude Dorp.”

Wordt vervolgd dus!