Heel Bankras/Kostverloren Bakt tijdens buurtfestival

AMSTELVEEN – Bakkende bewoners en scholieren uit de wijk Bankras/Kostverloren opgelet! Op donderdag 20 juni vindt op het schoolplein van de Panta Rhei het buurtfestival plaats met een eigen editie van Heel Holland Bakt. Niemand minder dan Heel Holland Bakt-winnaar Hans Spitsbaard zal hoogstpersoonlijk de ingebrachte taarten van de bewoners en leerlingen keuren en beoordelen. Het jureren begint om 16.00 uur.

Bewoners en scholieren uit de wijk worden uitgenodigd om hun bakkunsten te delen met de buurt. Naast de taartenwedstrijd zijn er op deze dag ook allerlei (sport-)activiteiten en kun je een hapje komen eten. Voor de kinderen is er een leuk programma en er zijn live muziekoptredens. Deelname is gratis.

Dit initiatief is tot stand gekomen door samenwerking tussen Brede school Omnibus, Scholengemeenschap Panta Rhei, Brentano, AmstelveenSport en Participe Amstelland. Voor de 3e keer op rij organiseren zij dit festival voor de hele buurt. Ook dit jaar is een onderdeel van het programma de uitreiking van de Bankras Awards. Hierbij worden bewoners die het afgelopen jaar veel voor de buurt hebben betekend, in het zonnetje gezet.

Iedereen is welkom en het is niet nodig om je aan te melden. Wil je meedoen aan de taartenwedstijd? Stuur dan een mail naar: s.joosen@participe.nu