Ladies Morning & Ladies Night bij de film ‘Yesterday’ in Cinema Amstelveen

¬†Woensdag 26 juni om 10.00 & 20.30 uur is het weer tijd voor vriendinnen in Cinema Amstelveen met de film ‘Yesterday’.

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwe film van regisseur Danny Boyle. ‘Yesterday’ volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Een Ladies Morning & Night in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.