Malafide klusjesmannen actief in Amstelveen

AMSTELVEEN – Politie Amstelveen geeft via Facebook een waarschuwing voor de bekende malafide klusjesmannen.

De mannen bieden hun diensten aan bij de voordeur en noemen een schappelijk bedrag. Ze komen overtuigend over en noemen vaak werkzaamheden die eigenlijk wel gedaan kunnen worden. Samen met de bewoner wordt een afspraak gemaakt en er wordt direct een bedrag betaald. Vervolgens komt de klusjesman nooit opdagen, de afspraken worden niet nagekomen of er worden prijzen gerekend voor materialen die helemaal niet besteld of gekocht zijn. Enkele Amstelveners zijn hier ingetrapt. Ze zijn voor hoge bedragen gedupeerd.

Politie Amstelveen waarschuwt om alleen met erkende bedrijven in zee te gaan. Vraag bij twijfel om een identiteitsbewijs en zoek informatie op over het bedrijf, bijvoorbeeld op internet. Mocht je toch opgelicht worden, doe dan altijd aangifte, dit wordt niet altijd gedaan uit schaamte.