Ontdek je talenten en vind jouw ideale baan in bibliotheek op Stadshart

AMSTELVEEN – Deze zomer organiseert Bibliotheek Amstelveen Stadsplein in samenwerking met organisatie ‘De Broekriem’ twee inspiratiesessies waarin je op zoek kunt naar jouw drijfveren en talenten. Door dit op een rijtje te hebben vergemakkelijk je de zoektocht naar jouw ideale baan.

Tijdens de eerste sessie van de ‘De Broekriem: Wie ben ik’ op woensdag 10 juli van 10:30 tot 12:30 ga je samen met andere werkzoekenden op een rijtje zetten wat jullie interessegebieden zijn. Hoeveel kennis heb je al op deze gebieden en zijn er wellicht mogelijkheden op de arbeidsmarkt om deze kennis direct in te zetten?

De tweede sessie vindt plaats op woensdag 14 augustus van 10:30 tot 12:30. Tijdens deze sessie onderzoek je welke vaardigheden je bezit en van welke activiteiten je het meeste energie krijgt. Dit allemaal met het doel om helder te krijgen wat voor soort rol binnen een bedrijf het beste bij jou past. Naast het behandelen van deze onderwerpen zijn de bijeenkomsten bedoeld voor het uitbreiden van je netwerk. Je ontmoet andere werkzoekenden en wisselt tips uit over het vinden van een baan of het maken van een carrièreswitch. Deelname aan de sessies is gratis en je er ook voor kiezen om aan één van de twee sessies deel te nemen. Je kunt je aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl. Meer informatie over ‘De Broekriem: Wie ben ik’ vind je op www.debibliotheekamstelland.nl.

Praktische info: Inspiratiesessies: De Broekriem: Wie ben ik? woensdag 10 juli 2019, van 10:30 tot 12:30 uur en woensdag 14 augustus van 10:30 tot 12:30 uur. Locatie: Bibliotheek Stadsplein Amstelveen.