Oude Deuren Surf Cup bij Surfeiland Aalsmeer

AALSMEER – De Windsurf Club Aalsmeer houdt de 11e Oude Deuren Suf Cup op 30 juni op het Surfeiland bij de watertoren van Aalsmeer.

De wedstrijd begint om 11.00 uur en er wordt gevaren in een driehoeksbaan.  Vorig jaar waren er 60 deelnemers met heel veel planken uit de jaren 80. Ook zijn er gratis windsurf- en suplessen. Daarnaast is er ook een Windsurf Simulator op het strand om de beginselen droog te oefenen.

Vanaf half 6 treden Johnny en de Surfers op tijdens de barbecue. Zij spelen een mix van jazz, nederlandstalig en rock ’n roll. Het programma is te vinden  vinden op: www.oudedeurensurfcup.nl/programma

Tevens geeft Zeilschool Aalsmeer gratis zeillessen aan de kinderen in kleine zeilbootjes (optimisten). Ook heeft de waterskivereniging op het Surfeiland open dag en kun men gratis waterskien en wakeboarden achter een snelle speedboot.