Raadsleden VVD en D66 geven geplaagde ondernemer een bloemetje

AMSTELVEEN – Raadsleden Paul Feenstra (VVD) en Tawros Aslanjan (D66) hebben een steuntje in de rug gegeven aan mevrouw Ayse Akyuz. Zij bestiert een groente- en fruitwinkel aan Bankrashof die landelijk bekend werd na een uitzending van de Rijdende Rechter. Enkele omwonenden en een ondernemer op het Bankrashof hadden een conflict met haar over enkele zaken. 

Paul Feenstra: “Wij begrijpen de kritiek niet, dit is een hardwerkende onderneemster die zich aan de afspraken houdt. Gelukkig krijgt zij daarin veel steun, ook van andere ondernemers in de buurt.”

Tawros Aslanjan valt bij: “Wij zijn trots op deze onderneemster, die ondanks alle commotie en rechtszaken de afgelopen tijd, met heel veel bevlogenheid en positieve energie haar onderneming heeft voortgezet.”

Mevrouw Akyuz kreeg een bloemetje als steuntje in de rug.

Vlnr: Paul Feenstra (VVD), Ayse Akyuz (eigenaresse Kwaliteit Supermarkt) en Tawros Aslanjan (D66).