Interessant zomerkamp in bibliotheek op Stadshart

 Van 15 tot en met 18 juli 2019 wordt Bibliotheek Amstelveen Stadsplein omgetoverd tot laboratorium voor het: Mad Science Zomerkamp. Kinderen van 7 tot en met 11 jaar leren hier alles over moleculen, atomen en spectaculaire chemisch reacties. Mad Science is een organisatie die allerlei shows en activiteiten organiseert voor kinderen die kennis willen maken met de wetenschap.

Tijdens dit uitdagende dagkamp ga je samen met de professors van Mad Science aan de slag met wetenschappelijke proefjes. Kruip in de rol van uitvinder en maak te gekke gadgets voor thuis. Leer alles over zwaartekracht en trek de buitenwereld in op zoek naar kriebelbeestjes. Je maakt in vier dagen tijd op een speelse manier kennis met natuurkunde en scheikunde en je ervaart hoe het is om bijzondere ontdekkingen te doen in het laboratorium. Het eten en drinken is allemaal verzorgd tijdens het kamp en je krijgt ook nog een aantal leuke experimentjes mee voor thuis. Het kamp duurt vier dagen en de kinderen kunnen elke dag vanaf 9:00 uur gebracht worden en tot uiterlijk 16:00 uur worden opgehaald.

De kosten zijn €185,- p.p. Inschrijven kan via www.debibliotheekamstelland.nl. Wie meer informatie wil over Mad Science kan terecht op www.nederland.madscience.org.