Start ‘Ook voor jou-club’ in ontmoetingscentrum De Meent

AMSTELVEEN – Op vrijdag 21 juni om 10.00 uur gaat de Ook voor JOU!-Club van start in Ontmoetingscentrum de Meent. Ben je al enige tijd werkloos, ben je langdurig ziek, voel je je misschien alleen en heb je het idee dat je er al even niet meer bij hoort? “Kom dan gezellig koffie drinken, creatief bezig zijn, een mooie wandeling te maken door het park of gewoon even kletsen,” zeggen de initiatiefnemers.

“Tijdens de bijeenkomsten wordt gekeken naar jouw talenten en werken we volgens het ‘niets moet, maar alles mag’ principe. Geen zin om deel te nemen aan de creatieve activiteit, maar wil je wel onder de mensen zijn, dan ben je van harte welkom! Het doel is om jou een podium te geven, want jij doet er toe! We doen het samen, kijken naar je talent en houden rekening met je en bieden daar waar nodig een luisterend oor.”

De eerste bijeenkomst heeft plaats op vrijdag 21 juni om 10.00  uur. Daarnaast staan er voor 28 juni, 5 juli en 12 juli  ook clubochtenden gepland.