Startbaan Sportstages voor jeugd in eerste week zomervakantie

AMSTELVEEN – Tennisvereniging LTC Startbaan heeft het initiatief genomen om kinderen in de zomervakantie meer te laten sporten. Zij houden daarom in de week van 15 tot en met 19 juli de Startbaan Sportstages. Zij doen dit in samenwerking met meerdere Amstelveense sportclubs en Amstelveen Sport.

Bij de Sportstages wordt tennis gecombineerd met andere sporten. Eén dagdeel (ochtend of middag) krijgen de kinderen tennisles van professionele tennisleraren en topspelers. Het andere dagdeel wordt er aandacht besteed aan andere “Startbaansporten” zoals Hockey (Myra), Atletiek (Startbaan), Korfbal (KVA), Softbal (DVH),en De Beweegbox van Amstelveen Sport​.


De Startbaan Sportstages is een evenement voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar die het leuk vinden om in aanraking te komen met verschillende sporten en tennis in het bijzonder. “Het maakt niet uit of je wel of niet kan tennissen, voor elk niveau is er een passende stage. De groepen worden per leeftijd ingedeeld, dus ook dat komt goed,” zegt de organisatie.

De Stages lopen van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli en worden gehouden op Tenniscentrum Startbaan en terreinen van de naburige verenigingen. De kinderen worden om 8.45 uur verwacht en kunnen ze aan het eind van de dag rond 17.00 uur weer worden opgehaald.

De kosten bedragen € 245,- inclusief een gezonde lunch. Inschrijven kan via de website van LTC Startbaan.