Toy Story 4 (2D) te zien in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN – Vanaf woensdag 26 juni draait Toy Story 4 (NL 2D) volop in Cinema Amstelveen.

Na negen jaar is dan eindelijk deel vier van Toy Story te zien met nieuwe avonturen van Woody en zijn speelgoedvriendjes. Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor de juiste tijden.