Vermiste Aalsmeerder Frederik Pallesen mogelijk in criminele circuit

AALSMEER – De vermiste Frederik Pallesen uit Aalsmeer zat mogelijk in het criminele circuit. Een mogelijke aanleiding voor zijn verdwijning zou een ruzie of conflict in dat milieu kunnen zijn.

Dit werd duidelijk tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht op NPO1. De vermiste werkte als koerier door heel Nederland. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat Pallesen zich bezig hield met ‘schimmige zaakjes’. De 26-jarige man is sinds 15 januari vermist. Inmiddels is voor deze zaak een beloning uitgeloofd van €15.000.

Frederik woonde ten tijde van zijn vermissing aan het Rameaulaantje in Aalsmeer. Op de dag dat hij verdween heeft hij geen extra kleding meegenomen. Ook is de bankpas niet meegenomen. Dit kunnen redenen zijn dat de vermiste man niet vrijwillig is verdwenen. Op 15 januari is de telefoon van Frederik voor het laatst in Almere uitgepeild. Dit was begin van de middag. Rond 11.50 uur is deze nog bij Schiphol gepeild. Vanaf 13.29 uur die dag is de telefoon definitief niet meer in de lucht.

Heeft u Frederik Pallesen gezien op dinsdag 15 januari, heeft u informatie over zijn activiteiten die dag of over wie hij ontmoet heeft? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie. Dat kan desgewenst ook in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen, op 079 – 34 58 999.