Viering 10 jaar Nederlands Dagboekarchief bij Blankevoort

AMSTELVEEN – Het Nederlands Dagboekarchief bestaat 10 jaar. Een jubileum dat gevierd moet worden. De viering vindt plaats op vrijdag 14 juni, de verjaardag van het dagboek van Anne Frank. Plaats van handeling is Boekhandel Blankevoort, waar het oorspronkelijke dagboekje in 1942 is gekocht.

Gasten zijn o.a. Joris van Casteren, journalist en schrijver van o.m. Lelystad, Het been in de IJssel en Moeders lichaam, en schrijfster/dichteres Alja Spaan (Tegen het vergeten en voor de behoedzaamheid). Tijdens de bijeenkomst wordt ook het jubileumboekje gepresenteerd.

Vrijdag 14 juni, aanvang: 16:00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via boekhandelblankevoort@planet.nl, 020 6455694 of gewoon in de winkel aan de Rembrandtweg 649 in Amstelveen.