Vrijdag weer loeiende sirenes voor het KinderFeestBeest

AMSTELVEEN – Vrijdag 14 juni staat het evenement KinderFeestBeest weer op het programma. Dat betekent veel loeiende sirenes door de straten. Het motto is dan ook al jaren: ‘Niets aan de hand, maar wel aan de kant’.

Stichting KinderBeestFeest biedt chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun thuiswonende gezinsleden al twintig jaar een onbezorgde avond. Met loeiende sirenes worden de kinderen door hulpdiensten en andere voertuigen naar Artis gereden. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De eerste jaren schrokken veel mensen nog van de vele sirenes, maar ondertussen weet iedereen dat één keer per jaar de sirenes aangaan om een mooi kinderfeest te vieren. Alleen de datum en tijd weet niet iedereen. Vrijdag 14 juni vanaf ongeveer 16.00 uur dus.