VVD is rommel bij containers meer dan zat

AMSTELVEEN – De lokale fractie van de VVD is de rommel bij veel Amstelveense containers meer dan zat. De partij komt binnenkort met voorstellen om de puinhoop tegen te gaan. Daarbij valt te denken aan extra ophaalrondes in het weekend, cameratoezicht, boetes en duidelijkere meertalige communicatie.

“De VVD fractie is het zat dat ondanks alle inspanningen het op een aantal plaatsen, zeker in het weekend, nog steeds een bende is in Amstelveen. Ondanks het beleid van de gemeente, dat ten zeerste door de VVD ondersteund wordt, is een deel van de burgers er nog steeds niet van doordrongen dat we met elkaar onze gemeente schoon moeten houden,” stelt de grootste partij van Amstelveen

“Het is ieders verantwoordelijkheid. Gewoon al je rommel naast containers zetten kan gewoon echt niet. De gemeente doet al zeker haar deel, maar de VVD zal bij de perspectiefnota komen met voorstellen tot een verdere aanpak waarbij bijvoorbeeld. extra ophaalrondes in het weekend, cameratoezicht, boetes en duidelijkere meertalige communicatie tot de aanbevelingen horen.”