Boslab Theaterfestival neemt publiek mee tussen de bomen

AMSTELVEEN – Het Boslab Theaterfestival is een vrijplaats voor eigenzinnige en jonge professionele theatermakers. Ze presenteren hun werk op het festival en wijken daarbij letterlijk én figuurlijk af van de gebaande (bos)paden. Het publiek mag mee op avontuur tussen de bomen: langs poëtische, absurdistische, energieke, fysieke en beeldende voorstellingen. Het Boslab Theaterfestival is dit jaar van 30 juli t/m 10 augustus in én rondom het Amsterdamse Bostheater.

Van dinsdag t/m zaterdag zijn er elke avond uiteenlopende korte voorstellingen van max. 30 minuten te zien. U kunt zelf uw eigen Boslab-programma samenstellen of op stap met de gids van de avond. De avond o.l.v. een gids begint elke dag met een gezamenlijk diner om 18:00 uur.

Gidsen
Tijdens Boslab Theaterfestival kunt u ook op pad met een gids langs een aantal geselecteerde voorstellingen. Vooraf aan het festival eet u eerst mee en interviewt Frances Sanders de gids van de dag tijdens het diner. Gidsen zijn bekende acteurs, theatermakers, muzikanten en graag geziene gasten van het Bostheater.

Voor tickets, meer informatie over de theatermakers en het programma: Bostheater