Bouwwerkzaamheden Amstelveenlijn te volgen via webcam

AMSTELVEEN – De Beneluxbaan is op het op het ogenblik één grote bouwput door de aanleg van de Amstelveenlijn. Maar wat gebeurt er precies achter de hekken? Dat kunnen nieuwsgierige Amstelveners nu zelf checken. Op de bouwketen van Vital staan sinds kort namelijk webcams bij de kruispunten Kronenburg en Sportlaan. 

Hierdoor zijn de bouwwerkzaamheden live te volgen. De webcams maken ieder uur ook foto’s op de dagen en tijden dat er gewerkt wordt.

Het internet van de webcams loopt via mobiele data-abonnementen waardoor er op dit moment nog een paar beperkingen zijn. De live webcams zijn alleen te bekijken met de internetbrowser Google Chrome én met de VXG media player plug-in. Per keer kan er circa 5 minuten worden gekeken. Een andere optie, die wel in alle browers werkt, is het bekijken van de webcamfoto’s die ieder uur worden gemaakt.

Live webcams: Kronenburg en Sportlaan

Ieder uur een nieuwe foto: Kronenburg en Sportlaan