Coachprogramma startende ondernemers ZAAI Amstelveen 2019 afgerond

 Het programma ZAAI 2019 is afgerond. Een half jaar van kennis geven en delen is ten einde. De 20 startende ondernemers uit Amstelveen gaan met volle inzet verder met hun eigen ondernemingen met alles wat ze geleerd hebben het afgelopen half jaar. In januari werden de 20 deelnemers geselecteerd uit ruim 55 aanmeldingen.

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: ”ZAAI Amstelveen is een initiatief vanuit de Gemeente Amstelveen, de Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel & Vecht. Het doel is om startende ondernemers een goed klimaat binnen de gemeente te geven en ze met dit programma te stimuleren en te enthousiasmeren. Zij krijgen coaching en masterclasses en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. Dit helpt hen om succesvol te ondernemen. Ik wil alle Amstelveense ondernemers die aan het programma meegewerkt hebben hartelijk bedanken. En ik wens alle deelnemers veel succes met hun bedrijf.”

Programma ZAAI
Gedurende het half jaar werden er diverse Masterclasses gegeven. De onderwerpen sales, pitchen, online marketing, financiën en efficiënt werken kwamen aan bod tijdens diverse bijeenkomsten. Ook werd er uit de ‘eigen’ groep nog een tweetal Masterclasses gegeven. De online marketing en marktonderzoek waren zeer welkom voor de groep. Daarnaast volop inspiratie opgedaan bij Venstra Libris, Patisserie Prenger en FunCenter Amstelveen. Zij hebben de deelnemers inzicht gegeven in hun bedrijf en alle plussen én uiteraard ook minnen waar ze tegenaan lopen. De deelnemers kregen veel inspiratie door naar deze ondernemers te luisteren. Tijdens de hele periode hebben de deelnemers ook groeps- en persoonlijke coaching gehad. Ook de intervisie en het samen nadenken over je eigen bedrijf of het bedrijf van de anderen. Zo konden de deelnemers goed van elkaar te leren.

Tijdens het slotfestival worden de 20 deelnemers in het zonnetje gezet. Ze vertelden wat ze allemaal geleerd hadden en dat ze veel aan het programma ZAAI gehad hadden.

Meer wel over de deelnemers kijk op zaaiamstelveen.nl/zaai-deelnemers-2019/. Wil je meer weten over het programma zaaiamstelveen.nl/