Gezond Natuur Wandelen zoekt begeleiders

 Wandelt u graag en het liefste in een groene omgeving? Zou u uw enthousiasme voor de natuur en het wandelen willen overbrengen op mensen die meer willen gaan bewegen? Lijkt het u leuk om als vrijwilliger een wandelgroep begeleiden? Dan is de Stichting Gezond Natuur Wandelen op zoek naar u.

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Daarom biedt de Stichting Gezond Natuur Wandelen gratis wekelijkse natuurwandelingen aan. Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Met deze aantrekkelijke en laagdrempelige wandelingen bereikt zij vooral mensen die minder actief zijn en weinig in de natuur komen.

Binnenkort gaat de stichting van start met wandelingen in Amstelveen. Daarvoor zijn zij op zoek naar mensen die het leuk vinden om op vrijwillige en regelmatige basis (eens per week tot eens per maand) de wandelgroep te begeleiden. Zij bieden de vrijwilligers enkele korte cursussen aan. Heeft u belangstelling? Kijk op de site www.gezondnatuurwandelen.nl of neem contact op met Martijn Struijf, M.Struijf@natuurlijkezaken.nl, 06 1397 2301.