Gezocht: gastouder voor zestienjarige Piti uit Thailand

AMSTELVEEN – AFS  Interculturele Programma’s is voor de 16-jarige Piti uit Thailand op zoek naar een gastgezin in Amstelveen. Piti is een sportief en vrolijk meisje dat tot haar zesde in Australië heeft gewoond. Naast de verschillende sporten die ze beoefent, speelt ze ook piano en ukelele. Piti is al druk bezig met het leren van onze taal en zal aankomend schooljaar naar het Hermann Wesselink College in Amstelveen gaan.

Mensen kunnen gastouder worden voor het hele schooljaar of alleen voor de eerste 3 of 6 maanden. Door je huis open te stellen geef je een buitenlandse scholier een unieke kans en leren jullie samen meer over elkaars cultuur en gewoontes. Piti is ontzettend benieuwd bij wie ze dit jaar mag komen wonen! Heeft u nog een plekje over? Kijk voor meer informatie op www.afs.nl of bel 085 047 1525.