Gratis proefles Creatief Schrijven door Querido Academie

AMSTELVEEN – De Querido Academie organiseert opleidingen en cursussen op het gebied van boeken schrijven: van beginnend niveau tot (ver) gevorderd. De cursus ‘Creatief Schrijven 1: Intro’ gaat vanaf september in verschillende boekhandels verspreid over het land van start. En het leukste is: u kunt de cursus gaan volgen bij boekhandel Libris Venstra in Amstelveen. De cursus is voor iedereen toegankelijk dus er zijn geen toelatingseisen. Wel wordt er verwacht dat u een behoorlijke beheersing van de Nederlandse taal hebt. Schrijfervaring is geen vereiste. Zolang u maar gemotiveerd bent om veel schrijfuren te gaan maken.

Geïnteresseerd? Op 27 augustus kunt u een gratis proefles volgen in boekhandel Libris Venstra. De proefles begint om 18:30 uur en hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Stuur een mailtje naar info@venstra.nl om u voor deze gratis proefles aan te melden.

Als de proefles naar meer smaakt: Startdatum cursus Creatief Schrijven: maandag 16 september.
Overige data: 30 september, 14 oktober, 28 oktober, 11 november en 25 november. Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Docent: Jente Jong
Locatie: Stadsplein 102A (winkelcentrum Stadshart), Amstelveen
Kosten: €495