Informatie verbreding viaduct Ouderkerkerlaan in speciale ProjectApp

AMSTELVEEN – De werkzaamheden aan het viaduct Ouderkerkerlaan zijn gestart. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van deze werkzaamheden via de BAM projectApp. Hierin staan nieuwsberichten, foto’s en filmpjes.

De app kan worden binnegehaald voor  voor iPhone (iOS)  en  voor Android.   In de app kan men de Ouderkerkerlaan opzoeken in de lijst met BAM projecten. Als u de pagina heeft geopend, kunt u ook aangeven of u meldingen wilt ontvangen.

De verbreding van het viaduct Ouderkerkerlaan is één van de vijf projecten die vooruitlopen op de werkzaamheden aan de A9. Hiermee vergroot de gemeente de capaciteit van het onderliggende wegennet. De werkzaamheden aan het viaduct staan gepland vanaf 1 september. De voorbereidende werkzaamheden zijn al zichtbaar. Kijk voor meer informatie op de projectpagina.