Mantelzorg & Meer zorgt voor vaker sociaal contact of hulp

 Stelt u zich eens voor: Geen lange eenzame dagen meer. Niet meer het gevoel dat u er alleen voor staat. Niet meer zonder hulp of aanspraak het leven door. Wél gezellig een kopje koffie drinken met die nieuwe kennis en voortaan elke week uitkijken naar die leuke activiteit in de buurt. Het enige dat u hoeft te doen is de netwerkcoach via Mantelzorg & Meer in te schakelen.

Hij of zij gaat samen met u kijken wat u mist of nodig heeft en helpt u om uw leven de juiste draai te geven. Velen zijn blij dat ze deze stap durfden te zetten. Durft u het ook? De eerst stap ligt bij uzelf. Mantelzorg & Meer zorgt kosteloos voor de rest.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon 020 333 53 53 of mail naar: info@mantelzorgenmeer.nl.