Nog steeds geen nieuwe oppas voor Bentley ondanks oproep EditieNL

AMSTELVEEN – Het in Amstelveen woonachtige Zuid-Afrikaanse stel Mark en Dianne is deze week overstelpt met reacties na een oproep in EditieNL om een nieuwe oppas te vinden voor hun hond Bentley. De ideale kandidaat zat daar echter niet bij.

Teckel Bentley heeft een dubbele hernia waardoor zijn achterpootjes verlamd zijn. Daardoor loopt hij met een hulprekje. Niet dat de hond zich daar wat van aantrekt. Hij speelt en huppelt nog altijd even vrolijk. ,,Maar je moet ook goed op hem letten. Als hij enthousiast is kan hij een ‘wheelie’ maken, waardoor hij rechtop komt te staan. Daar komt-ie zelf niet meer uit,” vertelt Dianne.

Als Mark en Dianne werken, verzorgt een au-pair Bentley. Helaas gaat de au-pair¬† het koppel en de teckel in augustus verlaten. Ondanks de vele reacties via EditieNL is er dus nog steeds geen vervanger gevonden…

Dianne: ,,We hebben reacties uit het hele land gekregen. Mensen wilden zelfs hun baan opzeggen als wij het salaris bleven doorbetalen. Maar dat is nou ook weer niet de bedoeling. We zijn zo blij met de huidige situatie: onze au-pair zorgt naast haar stage en studie voor Bentley. Dat was en is echt de perfecte oplossing.”

Mark en Dianne wachten dus op de ideale kandidaat en dat is het liefst een echte dierenliefhebber met veel geduld. ,,Het is mogelijk om bij ons als au-pair te verblijven, maar ook een student met een eigen verblijfplaats in de buurt is van harte welkom. Dan kan hij of zij bij ons thuis studeren en daarnaast de zorg voor Bentley op zich nemen voor minimaal vier dagen per week. Of misschien wil iemand wel een dierenverzorgingscursus volgen, die kosten kunnen wij dan vergoeden en dan kan diegene meteen met onze hond aan de slag. Het is voor ons in ieder geval belangrijk dat zowel Bentley als de dierenoppas gelukkig worden,” verduidelijk Dianne.

Overigens gaan Bentley, Dianne en Mark als alles goed gaat eind dit jaar naar Abcoude verhuizen. ,,Het zou ideaal zijn als de nieuwe au pair of student eerst in Amstelveen voor hem kan zorgen en daarna in Abcoude,” besluit Dianne.

Interesse in het verzorgen van Bentley? Neem contact op via Facebook met Dianne via deze link.

Screenshot: EditieNL