Oude verhalen honderdjarig Patrimonium gezocht

AMSTELVEEN – Patrimonium bestaat binnenkort 100 jaar en bewoners van ‘Oud-Patrimonium’ organiseren in het weekend van 18 en 19 januari 2020 een reünie. Zij zijn nu op zoek naar verhalen. Wie heeft zijn jeugd in Patrimonium doorgebracht en heeft daar fijne herinneringen aan? Zou u mensen uit die tijd nog eens terug willen zien en willen praten over die tijd? Welke winkels waren er en met wie speelde u op het Wilhelminaplein? Hoe werd de bevrijding gevierd?

Heeft u nog leuke anekdotes uit die tijd en vindt u het leuk om ze op te schrijven? Stuur ze dan naar Wijkcentrum Pluspunt, Patrimonium 100 jaar, Smeenklaan 2, 1182 GC Amstelveen of Patrimonium100@gmail.com. Na de zomer volgt informatie over hoe u kunt aanmelden voor de reünie ‘Patrimonium 100 jaar’.