Peter Buwalda signeert zaterdag bij Venstra

AMSTELVEEN – Schrijver en columnist Peter Buwalda komt op zaterdag 6 juli naar boekhandel Venstra voor een signeersessie en om zijn lezers te ontmoeten. Buwalda bracht onlangs zijn nieuwe boek Otmars Zonen uit, die enthousiast werd ontvangen en al lange tijd in de Libris top 10 te vinden is.

Over Otmars Zonen:
Otmars zonen vertelt het verhaal van de jonge Shell-employé Ludwig Smit, die na een bezoek aan de illustere Johan Tromp op het Siberische eiland Sakhalin strandt in een sneeuwstorm. Juist nu, wanneer onderzoeksjournaliste Isabelle Orthel hem het deksel komt overhandigen van een beerput, begint Tromps daverende carrière in de oliebusiness te wankelen. Tromp – hedonist, alfaman, kroonprins van Shell, en in alles het tegenbeeld van Ludwig – schat zijn twee bezoekers volkomen verkeerd in. Peter Buwalda verkent in Otmars zonen de grenzen van de epische wereld die hij al in Bonita Avenue schiep. In de nog te verschijnen delen van zijn roman fleuve, De jaknikker en Hysteria siberiana, geeft hij deze wereld verder vorm.

Tijd: 14:15 – 15:15 uur. Toegang: gratis. Aanmelden: niet verplicht maar wel praktisch, stuur een mail naar info@venstra.

Foto: Linda Stulic