Speeleilanden, Klein Kinderbad en Kabouterpad Amsterdamse Bos weer open

AMSTELVEEN – De Speeleilanden, het Klein Kinderbad en het Kabouterpad in het Amsterdamse Bos zijn weer open voor publiek. De nesten van de eikenprocessierups zijn zoveel mogelijk opgeruimd. Dit betekent dat het Klein Kinderbad vanaf vrijdag 5 juli weer zoals gewoonlijk gevuld wordt met water bij een buitentemperatuur van boven de 20 graden en droog weer. Wel is het belangrijk dat u als bezoeker alert blijft met betrekking tot de Eikenprocessierups.

Het Groot Kinderbad en de Zonneweide zijn voorlopig nog gesloten. Het grote aantal nesten van de rups en de grootte van de nesten veroorzaakt op dit moment nog te veel overlast. Voor meer informatie over de Eikenprocessierups in het Amsterdamse Bos: www.amsterdamsebos.nl/nieuws-0/2019/aanvullende-maatregelen.

Bij twijfel: bel De Boswinkel via 020 545 6100 (dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur).