Spelletjesavond en Harry Potter’s verjaardag in P60 café

AMSTELVEEN – Tijdens de zomerstop is het P60 café nog gewoon gezellig open met vaak een speciaal thema. Zo is er donderdag 25 juli een ouderwetse spelletjesavond en wordt op donderdag 1 augustus Harry Potter’s verjaardag gevierd.

Op de spelletjesavond is iedereen welkom om – onder het genot van een ouderwets jenevertje – deel te nemen aan een uitdagend potje “Mens erger je niet” (of stratego of ganzenbord of… ).P60 heeft flink wat leuke spellen op voorraad, maar je wordt ook aangemoedigd eigen bordspellen mee te nemen om de verzameling deze avond aan te vullen. De spellen zijn verkrijgbaar bij de barman/vrouw, die ze ook weer graag compleet terug ontvangt.
Aanwezige spellen:
– Monopoly
– Ganzenbord
– Mens erger je niet
– Domino
– Stap op
– Schaken
– Dammen
– Stratego
– Memory
– Backgammon
– Cluedo
– Mikado
– (mini)sjoelbak

Donderdag 25 juli, 19:30 – 00:00 uur || gratis entree || P60 café.

Harry Potters verjaardag wordt een week later in het café groots gevierd. Wat er allemaal te doen is blijft –  zoals je kunt verwachten – nog even geheim…  Verwacht alles Harry Potter gerelateerd. Van snacks tot aan cocktails!

Donderdag 1 augustus, zaal open 17.30 uur , aanvang 21. 00 uur  || gratis entree || P60 café.