Vakantiecursussen Volksuniversiteit binnenkort van start

AMSTELVEEN – Liever iets leren in de zon? In het vakantieprogramma van Platform C | Volksuniversiteit Amstelland is er nog plek voor onder andere de volgende cursussen:

Basisworkshop fotografie vakantie
Fotografe Didy van der Veen leert je in een paar uur hoe je de sfeer van je vakantie het beste kunt vangen. Je komt meer te weten over compositie, belichting, het licht, ISO waarden, scherpstellen en gebruik van eventueel een statief om zo tot een beter eindresultaat te komen. Onderwerpen als landschap, mensen, actie foto’s, sfeer en compositie komen aan de orde en ook worden tips gegeven voor het combineren van foto’s voor in een gedrukt fotoboek.
Zondag 7 juli 11:00 tot 15:00 uur, prijs: € 52.

Summer school – Dutch for beginners intensive
A short, very intensive course, for English speaking foreigners who want to reach the basic level in 5 weeks. Successful students will be able to go on to Nederlands 2 in September 2019. The programme comprises vocabulary, grammar, reading, writing, listening and pronunciation. Conversation will be added gradually. Note: Not only will there be 12 hours of teaching per week, students will have to reserve at least the same number of hours for homework.
Starting Monday August 5 9:30 – 12:30, 20 lessons, price: € 485.

Aquarelleren, schilderen, tekenen in de openlucht – gevorderden
In deze driedaagse cursus gaat docent Robert van Keppel met een groep (gevorderde) cursisten aquarelleren, schilderen en tekenen. Dit gebeurt in de openlucht; in een heempark of aan het water. Er wordt aandacht besteed aan het goed waarnemen van bloemen, bomen, reflectie van water en compositie van de onderwerpen. Ook het mengen van kleuren, penseeltechnieken en verschillende wijzen van verf opbrengen zal ter sprake komen.
Maandag 29 t/m woensdag 31 juli 10:00 – 16:00 uur, prijs € 130.

Inschrijven is mogelijk via www.vu-amstelland.nl of bij de balie op de derde verdieping van Stadsplein 99.