Zondag 7 juli speciaal Skate Event bij Skatebaan Onderuit

AMSTELVEEN – Goed nieuws voor Amstelveense skaters, steppers en BMX’ers: zondag 7 juli gaan de wieltjes draaien! Dan wordt namelijk het Skate Event bij Skatebaan Onderuit in Amstelveen gehouden. Vanaf 12.00 uur kan iedereen meedoen. Op het programma staan: vrij skaten, demonstratie Pro Skateboarder, wedstrijden (categorieën 10-14 jaar en 14+ jaar). Een lokale dj verzorgt de muziek.

Het skate Event is voortgekomen uit The Challenge, een wedstrijd van Rotary Amstelveen Amstel en Participe Amstelland waar jongeren (financiële) ondersteuning konden winnen voor hun project. Dit is een initiatief van de tieners Tibor, Sem en Kirill uit Westwijk.

Voor meer informatie: Annessem28@gmail.com of Kirill18shmatov@ourlook.com. Of neem contact op met wijkcoach Hugo van der Kooij van Participe Amstelland: 06-51263302, H.van.der.Kooij@participe.nu

Foto: Pixabay