Albert Heijn Westwijk paar dagen dicht voor gedeeltelijke vernieuwing

AMSTELVEEN – De Albert Heijn op het Westwijkplein gaat vanaf zondag 1 september een paar dagen dicht. De winkel krijgt een nieuw zelfscangedeelte en het assortiment wordt uitgebreid. Op woensdag 4 september om 17:00 gaat de winkel weer open.

Door de herinrichting van het kassaplein ontstaat ruimte voor 10 zelfscankassa’s. Daar kan je boodschappen afrekenen die met de handscanner of mobiele telefoon zijn gescand, of je scant ter plekke. “Maar als klanten bij een gewone kassa willen afrekeken, kan dat ook. Die mogelijkheid blijft uiteraard”, voegt supermarktmanager Kees Cats toe.

De winkel wordt tijdens de verbouwing ook opgefrist en er komt ruimte voor nieuwe producten. Nieuw is de mogelijkheid om zelf verse noten te tappen en snoep in elke hoeveelheid te kiezen.

De supermarkt wordt op woensdag 4 september om 17:00 heropend met een feestje.