Avontuurlijk bandjes luisteren in het Bos

AMSTELVEEN – De allereerste editie van Bandjes in het Bos vindt op zondag 25 augustus plaats. Een uniek festival: intiem met kampvuursfeer en bijzondere podia. De bandjes spelen namelijk letterlijk tussen de boomtoppen op drie meter hoogte. Iedereen kan komen kijken, maar de beste plekken om de bandjes te zien spelen is op hoogte; op de hangbruggen en ziplines tussen de bomen.

General Jabbah en Ocean Tribe vullen het bos met aanstekelijke muziek vanaf de mainstage op hoogte. Daarnaast zijn er nog twee podia waar het Amsterdam Songwriters Guild de optredens verzorgt. De Bever stage ligt letterlijk op het water, hier kun je de muzikanten van alle kanten zien spelen, en als je een ticket hebt voor het klimmen dan zelfs van boven terwijl je over de zipline roetsjt. Het Forest stage is ‘gewoon’ op de grond, maar dan wel tussen de bomen. Genieten van de muziek en sfeer met een hapje en een drankje.

Locatie: FunForest Amsterdam ligt in het Amsterdamse Bos, vlakbij de hoofdentree. Station Amsterdam Zuid ligt op 10 minuten afstand en er is een grote parkeerplaats bij de hoofdentree waar je op zondag gratis kunt parkeren. Vanaf hier loop je in een paar minuten naar het bos van FunForest.

Adres FunForest Amsterdam: Bosbaanweg 3, 1182 DA Amstelveen.

Aanvangstijden klimmen tijdens Bandjes in het Bos, en tickets kun je hier vinden. Een ticket geeft toegang tot het festival & alle klimparcoursen voor het beste zicht op de verschillende podia.