Binnenkort Gezond Natuur Wandelen in Amstelveen

 Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. De Stichting Gezond Natuur Wandelen biedt vanaf 2 september elke week op vaste tijden en plekken wandelingen aan in de natuur of het groen in de gemeente Amstelveen. Een wandeling duurt ongeveer een uur, wordt altijd begeleid door vrijwilligers en gaat in een rustig tempo. Tijdens de wandelingen wordt ook kort iets over de natuur verteld. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop is er ruimte om samen met de wandelgroep een kopje koffie of thee te drinken.

Voor wie?
De wandelingen zijn voor iedereen, speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Samen wandelen is altijd leuker en onderweg is het vooral genieten van een natuurlijke omgeving met vogels, vlinders en bloemen. De wandelbegeleider vertelt één of twee keer iets over de omgeving. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra leuk en interessant.

Wanneer?
Op maandag 2 september start de eerste wandeling in Amstelveen. De wandeling vertrekt om 10.00 uur vanaf Ontmoetingscentrum ‘De Meent’ aan de Orion 3 in Amstelveen. Zorg dat u op tijd bent, want de wandeling duurt maximaal een uur. Meer wandelingen in Amstelveen vindt u op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Vrijwillige wandelbegeleiders gezocht
Vindt u het leuk om regelmatig als wandelbegeleider met een groep mee te wandelen? Neem dan contact met Gezond Natuur Wandelen op, want extra wandelbegeleiders zijn altijd welkom. Als u zich als begeleider hebt aangemeld, dan kunt zich opgeven voor een korte IVN-natuurmomentencursus, een wandelbegeleiderscursus en een EHBO-cursus. Aanmelden als wandelbegeleider kan via contact@gezondnatuurwandelen.nl.