Boekpresentatie Machteld Siegmann’s De Kaalvreter bij Venstra

AMSTELVEEN – Begin september verschijnt bij Ambo Anthos de debuutroman De Kaalvreter van Machteld Siegmann. Op 29 augustus komt Machteld Siegmann haar boek bij boekhandel Libris Venstra feestelijk presenteren.

Over De kaalvreter: De kaalvreter van Machteld Siegmann is een overtuigende roman voor de lezers van Franca Treur, Marieke Lucas Rijneveld en Maarten van der Graaff. Leie Blum wordt in de Tweede Wereldoorlog ondergebracht bij een boerengezin in Zanegeest. Sindsdien is Leie aan het wachten, eerst op haar ouders, later op iets wat ze niet kan definiëren. Het wachten lijkt voorbij als ze met Dirk trouwt en twee zonen krijgt. In de zomer van 1974 wordt Leies zorgvuldig opgebouwde leven op z’n kop gezet door het overlijden van de vrouw bij wie ze als pleegkind was ondergedoken. Ze gaat naar de begrafenis, maar kan niet terugkeren naar het leven met haar man en zonen. Ze zwijgt en wacht. De kaalvreter is een mozaïekroman over een ogenschijnlijk afgesloten verleden en een verborgen identiteit.

Donderdag 29 augustus, aanvang 18.30 uur. Aanmelden via: info@venstra.nl