Burgerbelangen Amstelveen biedt gratis ritje met historische trams aan

AMSTELVEEN – Zaterdag 24 augustus biedt Burgerbelangen Amstelveen (BBA) de Amstelveners een gratis ritje aan met historische trams. BBA ziet dit als een mooie start van een nieuw seizoen, waarbij de partij onder het motto ‘Hart voor Amstelveen’ zich nog eens presenteert als de partij die opkomt voor het Amstelveens cultureel erfgoed en de bescherming van onze monumenten en parken.

De partij voldoet hiermee ook aan de wens van de leden om zich eens buiten verkiezingstijd aan de Amstelveners te presenteren. Het programma duurt van 10 tot 17.00 uur en de ritten worden door twee trams uitgevoerd. Een gele Rotterdamse tram en een rode Weense tram rijden vanaf Bovenkerk tot de Kalfjeslaan en terug. Maar men kan ook instappen bij de haltes Amsterdamseweg, Molenweg en in het oude Dorp bij het voormalige Station Amstelveen.

Tijdens de ritten zijn de leden van de BBA-raadsfractie en van het BBA-bestuur aanwezig.