Dekmantel in Amsterdamse Bos zorgt voor veel klachten

AMSTELVEEN – Het festival Dekmantal in het Amsterdamse Bos zorgt momenteel voor veel overlast. Door de huidige windrichting zijn de bassen in de wijde omtrek te horen. Verschillende mensen op Twitter en andere social media ergeren zich aan de luide bassen. Ook via de chat van RTV Amstelveen komen berichten binnen.

De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor het evenement dus klagen bij de politie heeft weinig zin. Klachten kunnen wel via een e-mailadres bij de gemeente worden ingediend. Dit kan via evenemententoezicht@amstelveen.nl. Vermeld daarbij uw adres en uw telefoonnummer. Tot een half uur voor het evenement is afgelopen kan de toezichthouder met u in contact treden met het verzoek om meer informatie of een nadere toelichting op uw melding. Op deze gemeentelijke website vindt u meer informatie.