Film ‘Call me by your name’ in Bieb Bios

AMSTELVEEN – Het pop-up filmtheater in de bibliotheek Amstelveen Stadsplein is deze zomer geopend. Mooie Art-House films voor volwassenen worden vertoond om gezellig samen te kijken en achteraf over na te praten. Woensdag 7 augustus is de film ‘Call me by your name’ te zien.

Call Me by Your Name is een Italiaans-Amerikaanse film uit 2017 geregisseerd door Luca Guadagnino. Het is een verfilming van de gelijknamige roman van schrijver André Aciman. De hoofdrollen worden vertolkt door Timothée Chalamet, Armie Hammer en Michael Stuhlbarg.

Professor Perlman is een archeoloog en kunsthistoricus. In 1983 brengt hij de zomermaanden samen met zijn echtgenote Annella en zeventienjarige zoon Elio door in een vakantiehuis in Italië. De familie wordt tijdens deze periode vergezeld door Oliver, een Amerikaanse doctorandus. De jonge Elio brengt veel tijd door met Oliver en ontwikkelt al snel gevoelens voor de zelfverzekerde Amerikaan.

Woensdag 7 augustus, aanvang 11.15 uur tot circa 13.00 uur De toegang is gratis dus wees op tijd voor een mooi plekje!