Gio (8) verkoopt zelfgemaakte sleutelhangers voor bedreigde dieren

AMSTELVEEN – De 8-jarige Gio Cruz gaat dit weekend actie voeren voor bedreigde diersoorten. Bij winkelcentrum Waardhuizen opent hij zaterdag vanaf 11:00 uur zijn “Gio’s Goede Doelen Winkeltje”, waar hij zelfgemaakte sleutelhangers, boekenleggers, spelletjes en meer verkoopt.

De opbrengst gaat naar de adoptie van de stokstaartjes in Safaripark Beeksebergen.

Volgens de moeder van Gio is hij veel bezig met goede doelen, en met name voor dieren en natuur. Eerder haalde hij al geld op voor het WNF voor de tijger, het WNC voor de neushoorn en meerdere keren voor Stichting Wildlife. Die laatste stichting faciliteert de adoptie van de stokstaartjes en financiert internationale projecten voor bedreigde diersoorten.

Gio hoopt op veel belangstelling komende zaterdag. In het winkelcentrum heeft hij al posters opgehangen.