Intertoys Stadshart verdwenen maar eigenaar De Groot gaat door

AMSTELVEEN – Speelgoedketen Intertoys heeft problemen met de bevoorrading van de winkels. In de voormalige Intertoys op het Stadshart hebben ze daar geen last meer van. Sterker nog, dit zag voormalig Intertoys-franchisenemer Hans de Groot al aankomen. “Ik heb de laatste 3 jaar bij Intertoys helaas gezien dat er heel veel wordt ingezet op jong management zonder enige binding met speelgoed.” Daarom heeft hij zich samen met andere voormalig Intertoys-frachisers aangesloten bij Euretco. Daar hebben de medewerkers naar eigen zeggen jarenlange ervaring.

Hoe de nieuwe winkel gaat heten, mag De Groot nog niet bekendmaken, maar hij kan al wel zeggen dat het een verfrissende naam zal worden. ‘De Nieuwste Speelgoedwinkel’, de naam die nu op het pand van De Groot in het Stadshart prijkt,  is slechts een tijdelijke naam. De Groot streeft ernaar om de nieuwe winkel 18 oktober te openen.