Kopers woning villaproject Den Hoven schakelen advocaat in

AMSTELVEEN – Kopers van vijf luxe nieuwbouwvilla’s in de Amstelveense Middelpolder wachten al vijf maanden op de oplevering van hun nieuwe huis. Voorlopig lijkt de overhandiging van de sleutel nog niet in zicht. De gedupeerden hebben nu een advocaat ingeschakeld om aan te sturen op het faillissement van bouwer Schouten in Leidschendam. Dit meldt het AD

,,Het beste zou zijn als Schouten Bouw failliet gaat en een andere bouwer onze huizen gaat afmaken. Het zou een enorme opluchting zijn als wij niets meer met deze bouwer te maken hoeven hebben. Voor ons is het een categorische leugenaar,” zegt een van de slachtoffers tegen de krant.

Het bouwbedrijf zit op het ogenblik in financiële problemen maar belooft beterschap, ook voor de toekomstige bewoners van het Amstelveense project Den Hoven. De kopers geloven daar echter niets van: ,,Wij zijn die fase voorbij en hebben met elkaar een specialistische jurist in de arm genomen”, zegt een van de slachtoffers van het project Den Hoven in Amstelveen.”

Foto ter illustratie (Pixabay)