Laatste weken De Drie Musketiers in Bostheater

AMSTELVEEN – Toneelgroep De Warme Winkel speelt nog tot en met 31 augustus haar bewerking van De Drie Musketiers in het Bostheater. De vermakelijke voorstelling, waarin met veel vaart en humor de thema’s trouw, aandacht en afleiding worden opgevoerd krijgt van zowel het NRC als de Volkskrant vier sterren.

Slapstick en spektakel vechten om aandacht, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl zeven acteurs de degens opnemen, en veertien anderen een virtuoze dood tegemoet gaan.

De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de geschiedenis.

De Warme Winkel is groot geworden met locatietheater, maar is inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. Altijd op zoek naar verdieping stuiten ze vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor. Zo maken zij toneel dat als inspirerend wordt omschreven.

Meer informatie en tickets: Bostheater
Voor Amstelveenpashouders is een kortingsactie van kracht.